Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Няма да има протест на агитката на Нефтохимик преди мача на стадион "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:09 / 19.07.2013Коментари (3)2740
© Burgas24.bg
Няма да има протест на феновете на футболен клуб Нефтохимик 1962 пред стадион "Лазур" тази вечер. Това научи БТА от пресцентъра на община Бургас. Кметът Димитър Николов е провел разговор с представители на фенклуба на Нефтохимик, които са уверили, че няма да проведат акцията си. Протестно писмо до Николов във връзка с мирния протест на противниковия отбор изпратиха вчера от фенклуба на Черноморец. Недоволството е във връзка с невъзможността Нефтохимик да играе мачовете си на стадион "Лазур".

Клубът не може да плати искания от Черноморец наем. Имало е и стари задължения, които са покрити преди броени дни. В разговора с привържениците на Нефтохимик Димитър Николов е обяснил, че и двата отбора са местни и представляват града. Затова не бива да се стига до подобни ситуации, а още по-малко до размяна на обиди. Тази вечер от 21 часа ще се играе морското дерби между Черноморец и Черно море Варна на стадион "Лазур".

Бургазлии приемат тима на Черно море този петък от 21 часа на стадион "Лазур". "Сините акули" от вчера имат и нов официален спонсор. Изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков обяви, че това е голям строителен хипермаркет. Договорът е до края на годината. Логото на спонсора ще бъде поставено на централно място върху фланелките на тима.
Още по темата: общо новини по темата: 14
19.07.2013
19.07.2013
19.07.2013
18.07.2013
18.07.2013
18.07.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Еми за да няма ексцесии, вместо да ни благодарите, един път поне излезте с декларация че ни подкрепяте да играем на Лазур. Покажете най-накрая че имете нещо между краката и че не сте жени! Защото колкото и да наглеете, знаете много добре че сме в пълното си право да играем там. Вместо това изскачате с напълно провокативни декларации. Еми после не ревете че ви бием!!!
0
 
 
Той,шефът на фенклуба им изглежда нормален.Както и повечето,предполагам.Тука обаче,се изявяват няколко...Да не казвам какви..Ей ся ще цъфнат и ще започнат да броят публиката
+1
 
 
Тук е мястото да благодаря на феновете на Нефтохимик ! Браво момчета - не е нужно да има ексцеции и тем подобни !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: