Няма да има протест на агитката на Нефтохимик преди мача на стадион "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:09 / 19.07.2013
2744
Няма да има протест на феновете на футболен клуб Нефтохимик 1962 пред стадион "Лазур" тази вечер. Това научи БТА от пресцентъра на община Бургас. Кметът Димитър Николов е провел разговор с представители на фенклуба на Нефтохимик, които са уверили, че няма да проведат акцията си. Протестно писмо до Николов във връзка с мирния протест на противниковия отбор изпратиха вчера от фенклуба на Черноморец. Недоволството е във връзка с невъзможността Нефтохимик да играе мачовете си на стадион "Лазур".

Клубът не може да плати искания от Черноморец наем. Имало е и стари задължения, които са покрити преди броени дни. В разговора с привържениците на Нефтохимик Димитър Николов е обяснил, че и двата отбора са местни и представляват града. Затова не бива да се стига до подобни ситуации, а още по-малко до размяна на обиди. Тази вечер от 21 часа ще се играе морското дерби между Черноморец и Черно море Варна на стадион "Лазур".

Бургазлии приемат тима на Черно море този петък от 21 часа на стадион "Лазур". "Сините акули" от вчера имат и нов официален спонсор. Изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков обяви, че това е голям строителен хипермаркет. Договорът е до края на годината. Логото на спонсора ще бъде поставено на централно място върху фланелките на тима.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).