Гонзо: През първото полувреме играхме слабо, а през второто нямахме чисти голови положения

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
23:17 / 19.07.2013
1485
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо сподели след загубата с 0:1 на варненци от Черноморец в Бургас в първия мач от новия сезон в "А" група, че "моряците" са играли слабо през първото полувреве, а през второто не са създали чисти голови положения.

"През първото полувреме играхме слабо, стояхме далеч от играите на съперника и не успявахме да се ориентираме в средата на терена, не бяхме активни по фланговете. Нормално е след като не играеш добре, да получиш гол. Второто полувреме се опитхаме да променим нещата, но нямахме чисти голови положения", коментира Гонзо.

Наставникът на Черно море бе попитан и каква е ситуацията с вратаря на тима Георги Китанов, който бе на проби в белгийския клуб Генк. "Китанов тренира с нас и днес игра, така че няма нищо официално. Беше на проби, върна се и мися, че няма да се полуи трансфер. Но за нас е важно той да се чувства добре и да е спокоен", обясни Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).