Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Мъри: Всяко подценяване срещу Нефтохимик може да ни нанесе сериозен шамар
Автор: Екип Burgas24.bg 16:14 / 04.10.2013Коментари (8)1452
© Burgas24.bg
Днес се проведе пресконференцията на Ботев преди домакинския сблъсък с Нефтохимик, който е тази събота от 16,00 часа. В брифинга участва старши-треньора на "канарчетата" Станимир Стоилов.

"Очаквам от футболистите сериозно и отговорно отношение за мача срещу Нефтохимик. За всеки мач от първенството се дават по 3 точки, така че нашите играчи нямат право да подхождат лежерно. Искам от отбора да подходи сериозно и да достави удоволствие на хората, които ще го наблюдават. Да няма никакво подценяване, защото мача за Купата Нефтохимик бяха без 4-5 основни футболисти и сега те ще бъдат с коренно различен състав. Има доста негативизъм към нашия противник като резултати, което предполага по сериозна реакция от тяхна страна към срещата. И всяко подценяване от наша страна може да ни нанесе сериозен шамар", коментира Мъри.

"Ще излезем със състав, който ще бъде оптимално добър, за да можем да спечелим срещата и естествено да играем добре, което е много важно", допълни той.

"Иван започна тренировки с отбора. От другата седмици ще започне да тренира на пълни обороти с отбора и да преценяваме кога ще започне по малко да се появява на терена", обяви Стоилов относно състоянието на нападателя. 

Относно интересите към Адам Стаховяк и Томаш Иршак, Мъри заяви: "Няма какво да ви кажем по въпроса. На този етап няма никакви интереси, а и плюс това трансферния прозорец отваря на 1 януари. До тогава всичко е само слухове".
  
Още по темата: общо новини по темата: 10
07.10.2013
05.10.2013
05.10.2013
05.10.2013
04.10.2013
04.10.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Безсмислен мач и около 2 500 фена на стадиона . Крайно време е БФС да вземе сериозни мерки и ако трябва , с осем отбора да е ,,А,, група . Изпадащият да е един отбор , влизащият да е по желание , а не зорлен вкаран и насила накаран да участва в черно тото .
+10
 
 
Давай Мъри. Вярваме в теб и отбора. Мачкайте. Не че нефтата се точния отбор ама както да е. Ще и вкараме 5-6 гола но според мен ще е по-добре да натрием носовете на говедата на гейарена , на буферите , на чорбата , и лудогорец.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: