Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Мунгай: Не съм мошеник, ще превърна Нефтохимик в италианска машина
Автор: Екип Burgas24.bg 16:28 / 17.10.2013Коментари (7)4612
© neftochimic.com
Странни неща се случват в Нефтохимик. Затъналият клуб все пак ще продължи участие в "А" група, но с интересна личност начело на "шейховете". Изведнъж в Нафтата се появи италианецът Виторио Мунгай, който се захваща да дърпа конците. Изгоненият преди време от Христо Порточанов футболен мениджър дори днес даде пресконференция, обявявайки намеренията си. Мунгай изрече редица обещания, посочвайки, че Нефтохимик го чака добро бъдеще. Щял да намери спонсори, да доведе футболисти от Италия...

Италианецът уточни, че на този етап няма да става собственик, а само ще управлява клуба. До Нова година основната грижа за издръжката на Нафтата падна върху Николай Филипов, а след това всичко ще легне на плещите на Мунгай.

"Ще търся в следващите месеци. Готов съм да разговарям с бизнесмени - и в Бургас, и в Италия. Ще разчитаме на партньорство с Болоня. Чакаме те да ни изпратят добри футболисти. Те ще им поемат цялата заплата, а ние ще осигурим възможност да играят в "А" група", заяви Мунгай, цитиран от "Флагман".

По думите му към днешна дата дълговете на клуба били 380 хиляди лева, което е сравнително малка сума в сравнения със задълженията на други отбори от "А" група, отбеляза бизнесменът от Апенините.

Мунгай каза, че съществени промени в спортно-техническия щаб на този етап не се предвиждат. Антон Спасов ще остане треньор, а негови помощници ще са Станимир Димитров и Еролин Кючуков, който ще замени Стефан Трифонов-Санята. Най-вероятно в клуба ще остане и Костадин Джамбазов и Николай Тодоров.

"Няма да изгоня нито един човек от клуба. Готов съм да работя с всеки, не искам само интриги", категоричен бе италианецът.

Мунгай разказа и как е решил да се заеме с делата на Нефтохимик. "Прочетох в понеделник във вестника, че клубът се продава за 1 лев и поисках среща със собственика. Говорихме три часа и се разбрахме. Аз няма да съм като други италианци, не съм мошеник. Вземам отбора, за да правя футбол, а не глупости. Ще превърна Нефтохимик в италианска машина", изцепи се Мунгай.

Още по темата: общо новини по темата: 3
17.10.2013
14.10.2013
14.10.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ERRORus
премахни филтъра

+1
 
 
Дай Боже.....Нефтохимик не заслужава да бъде закрит,много хора ще страдат от цялата работа ,ако стане така!Само Нафта
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: