Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Нефтохимик остава в "А" група, ще разчита само на местни играчи
Автор: Екип Burgas24.bg 16:38 / 14.10.2013Коментари (8)4820
© neftochimic.com
Нефтохимик ще продължи участието си в "А" група, но на този етап ще се премести да играе на стадиона в Несебър и ще разчита единствено на млади футболисти от Бургас. 

Последното решение на управата на клуба бе съобщено за БТА от изпълнителният директор Костадин Джамбазов. По-рано днес бяха обявявани няколко пъти последните дни на клуба, но за момента нещата се отлагат.

"Ръководството на община Несебър и на местния футболен клуб се отзова на молбата ни и ще предостави стадиона за ползване, условията ни устройват. Така ще отпадне перото за плащане на наем за стадион "Лазур". Ще се разделим и хората, които са от други градове, тъй като не можем да плащаме квартири."

"Жалкото е, че хората от Несебър се отзоваха без никакво умуване, докато нито един човек от Бургас не ни потърси за помощ. Това означава, че ще разчитаме поне до Нова година на местните футболисти. След това ще видим какво ще се случи", коментира още Джамбазов.

"Сумите, които играчите ще получават, също ще бъдат доста символични. Всичко това ще бъде предложено на играчите, но последната дума за новия план е тяхна", коментира още Джамбазов.

За момента той ще води разговори с няколко фирми, които да поемат финансирането на следващия домакински мач с Пирин (Гоце Делчев). Той трябва да се състои по програма в събота от 18:00 часа, но предвид това, че стадион Несебър няма осветление, вероятно ще бъде изместен за по-ранен час.

Мачът Нефтохимик - Пирин Гоце Делчев ще противопостави последните два отбора в класирането, като "шейховете" имат 7 точки, а гостите с 3 по-малко.

Ако действително останат само местни, Нефтохимик ще може да разчита по-нататък на 15 футболисти от картотекираните в момента 29 човека. Добрата новина е, че набор 1996 е един от приличните в школата на клуба и могат да се взимат резерви от там.

Още по темата: общо новини по темата: 3
17.10.2013
17.10.2013
14.10.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Джамбазов нали си човек на Ники Филипов - той се отказа от отбора ТИ КАКВО ОЩЕ ПРАВИШ ТАМ ААААААААА. МАРШ ОТ НЕФТОХИМИК НЕЩАСТНИК НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ЧЕ СИ ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ .
0
 
 
Господин Джамбазов , с картотека- 29 души т,е заплати ,осигуровки,на 15 души квартири всичко това говори за липса на разчети В началото на сезона чухме в първата седмица можем да бъдем ,отбора е финансово обезпечен , араби ще наливат 3 милиона и още куп лъжи Кой бизнесмен ще даде пари в условия на криза при такова управление
0
 
 
Момчета , след като ножа е опрял до кокала, имате само един начин да се спасите . Знам ,че имате морал и сте мъжки момчета , но по-добре да ви има ,отколкото да се затриете завинаги . Та начинът е само един и той е този , който го използват ,,Любимец,, ,,Пирин,,ГД ,,Локо,,Пд и дори някои от водещите отбори..... А дори се използва и в силните първенства в Европа .
+4
 
 
Поклон пред тези момчета,които проявиха истинска мъжественост и останаха! И отново К*Р за всички,които ни отписаха САМО НАФТА
+1
 
 
Успех и респект към оставащите играчи!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: