Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик няма да се отказва, доиграва сезона с юноши
Автор: Екип Burgas24.bg 17:00 / 02.01.2014Коментари (2)2853
©
В рамките на по-малко от месец Нефтохимик се раздели с петима от основните си футболисти. Заради финансовата криза клуба напуснаха Живко Петков, Деян Христов, Петър Димитров, Мартин Сечков и Цветомир Цонков. В момента Нефтохимик разполага само с 16 професионални футболисти, като на двама от тях договорите изтичат и все още не се знае дали ще бъдат продължени.

Изпълнителният директор Костадин Джамбазов и административният директор Николай Тодоров потвърдиха, че се водят разговори с евентуален нов собственик и нов спонсор на клуба, но резултат ще има в средата на януари.

Въпреки тежкото положение ръководството е обявило старт на подготовката на 6 януари и не мисли за отказване.

"Ако трябва, и с юноши ще стартираме втория по-лусезон. В крайна сметка 4 години сме се борили Нефтохимик да играе в "А" група. Едва ли така с лека ръка ще допуснем да се откажем по средата", коментира Тодоров пред БНТ.

Както е известно, старши треньорът Атанас Атанасов също напусна.

Още по темата: общо новини по темата: 54
19.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
17.02.2014
14.02.2014
14.02.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на videnieto
премахни филтъра

-1
 
 
За по малките фенове - Навремето когато се създаде Черноморец след разпадането на НАФТЕКС беше с една единствена цел да се съсипе и унищожи СЪБЕВ . Това беше ударът на Порточанов и сие . Един от предателите ХЕРО от страх и лакомия ( той е много лаком човек ) провалиха проекта и заработиха за каузата СЪБЕВ . Всички мишки които сега ги гледате да да се въртят около Киряков и Херо се кълняха в преданост на Нефтохимик . Някой от тях са корумпирани бивши ченгета мръсници които така ще си отидат и от този свят и от другия ако има такъв. За сегашното положение . БАСТА . Не ни трябва такъв отбор в А група . Неискам да сме боксова круша и да ни унижават навсякъде . НЕИСКАМ да ни управляват недоказани аматьори като синия футболист Джамбазов и фена Тодоров и да слушам как те горките правили и невъзможното за да ни има . НЕ ПО ДОБРЕ ДА НИ НЯМА . СТИГА унижение , СТИГА срам и позор ,СТИГА Джамбазовски работи . Никой неможе да заличи историята и успехите на ИСТИНСКИЯ НЕФТОХИМИК . Никой няма да отнеме и ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ на отбора , ние сме ГОРДИ и няма да падаме до нивото на Черноморец да ревеме само и да се оправдаваме . По добре ВНЕЗАПНА СМЪРТ отколкото БАВНА И МЪЧИТЕЛНА . Джамбазов сега като Николай Филипов спря парите що не вземеш да си ходиш . Ние в Б група ще се градим с истински НЕФТОХИМИЦИ здай поста на Митко Трендафилов . Поканете на поста старши треньор Митко Стойчев , стига Джамбазовски работи пак да си дръпне най-големия приятел Ангел Стойков . БАСТА псевдо предани Нефтохимици . ДЖАМБАЗОВ се нареди до киларите на любимия ни отбор и до Събев . Как можа да ни закараш да играем в Сливен бе малоумник . Ти си за доктор Саян и сина му Фреди . МАРШ от отбора .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: