Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Защитник ще играе в Нефтохимик без заплата
Автор: Екип Burgas24.bg 11:33 / 10.02.2014Коментари (2)2621
© neftochimic.com
Нефтохимик про­дължава своето окомплектоване, ка­то заради изключи­телно оскъдния финансов ресурс се търсят играчи без особени претенции. Вече стана ясно и това, че привлеченият защитник Ста­нислав Жеков-Тачо се е отказал от по­лучаването на зап­лата.

"Нефтохимик е дал много за мен и в та­къв момент не мога да не му помог­на. В край­на сметка аз съм юноша на този клуб и той остава в сърцето ми", ко­ментира Тачо.

Сър­цатият защитник беше един от лю­бимците на "зелена­та" агитка със своята самоотвержена и всеотдайна игра в мачовете. Той обли­ча отново зелената фланелка след бли­зо осемгодишно прекъсване. Жеков игра онзи ден при равенството 1:1 с Дунав.

Източник: в. "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 54
19.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
17.02.2014
14.02.2014
14.02.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 11.02.2014 г.
+1
 
 
Стига сте давали акъли ве, лек. Може ли да сте толкова безочливи, ве ?! К'во мислят БФС за задълженията ви от незнам си колко милиона лева ? К'во мисли БФС затова ,че не стопанисвате стадион Черноморец и базите и съоръженията му , които са апортна вноска в ПСФК Черноморец АД . Безстопанственото и небрежно отношение на ръководството на дружеството ги е превърнало в опасни не само за експлоатиране , а и за свободно придвижващите се в близост до тях ? Полагане на доброволен труд знаеш ли к'во означава ? Ае земи прочети книжка преди да се правиш на инспектор Гаджет . То вярно ,че всички фенове на Черноморец се интересуват повече от Нафата , щото от нашия провал зависи вашето съществуване ,ама айде не се осмивайте сами поне.
0
 
 
Супер, обаче практиката е категорично е доказала, че много рядко някой работи само за слава. Ако не взима пари оттам откъдето трябва, ще взима откъдето не трябва. Интересно е и какво мислят в БФС за това, че в един професионален футболен клуб професионални футболисти работят без заплати и дали това спомага за издигането на ферплея в А групата.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Стана ясно дали Никола Цолов има шанс за титлата във Формула 3
Време е за Олимпиада!
Официално: Александър Везенков се завърна в Олимпиакос
Страхотни коефициенти за изненада на Ботев срещу ПАО в Лига Европа
Еманюел Макрон покани Стефка Костадинова в Лувъра

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: