Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
"Звездичка" се побратимиха със своите връстници от италианския "Реал Сан Просперо"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:53 / 29.01.2014Коментари (0)1250
©
Споразумение за партньорство подписаха днес в Община Бургас, ДФК "Звездичка" - Бургас, България и ФК "Реал Сан Просперо" - Реджо Емилия, Италия.

И двете страни изразиха своята готовност да развиват активна съвместна дейност в името и в полза на децата и да обменят полезни практики, чрез учебно-тренировъчни лагери и семинари, приятелски турнири, съвместни тренировки и обмен на опит при деца и треньори.

На събитието присъстваха зам. кмета на Община Бургас д-р Лорис Мануелян, Веселина Деведжиева, началник Отдел "Спорт", представители на ДФК "Звездичка", начело с техния председател Петър Алексиев, делегация от италианския "Реал Сан Просперо", в лицето на Карло Рицо - президент на футболна спортна асоциация "Реал Сан Просперо" и Клара Флоримо - технически директор и консултант по всички въпроси в младежкия сектор на ФК "Реал Сан Просперо". Клара Флоримо е изключителен авторитет във футболните среди в цяла Италия, признат и много уважаван професионалист, заради нейния огромен опит и постигнати сериозни резултати като треньор и консултант.

ФК "Реал Сан Просперо" е известна в Ит

©
алия с модерния си подход в развиването на футбола като масов спорт и с добрата си работа с деца от ранна футболна възраст до навършване на пълнолетие. Обучението става на специални кампуси и е съобразено с възрастта на всеки малчуган.

Бургаският ДФК "Звездичка", е най-сериозната и просперираща школа в България. Малките Звездички са истински шампиони и завоюваха престижни победи във всички турнири на национално и международно ниво, през последните две години. Техният председател Петър Алексиев, получи приза "Бург на годината" за 2013 година, като признание за цялостната дейност на школата и приноса и за Бургас и спорта.

Екипът на "Звездичка", ще върне визитата на своите нови партньори и приятели с посещението си в Италия през м. Март, тази година.

Обсъжда се възможността ФК "Реал Сан Просперо", да бъде сред участниците в престижния международен футболен турнир в Бургас, през лятото, на който "Звездичките" са домакин и организатор.

Редица авторитетни футболни клубове от Стария континент, вече са заявили своето желание за участие в детската надпревара "Звездичка къп".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас
Българка стигна финала на международен тенис турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: