Юношите на Черноморец загубиха от Видима - Раковски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:49 / 11.04.2014
959
Елитната юношеска формация на Черноморец Бургас до 19 години, с треньор Малин Орачев инкасира загуба с 3:2 от тима на Видима - Раковски. Двубоят от 23-тия кръг на юношескотo първенство се игра в Севлиево.Гостите от Бургас започнаха по мотивирано срещата, като не успяха да реализират няколко положения открили се пред Ахмед Ахмедов и Георги Бинев. Натискът на "акулите" даде резултат, като голмайсторът на елитната група на Черноморец Ахмед Ахмедов реализира два бързи гола.Той бе точен в 10 -та и 20 -та минута, като вече има 17 попадения за своята сметка. Черноморец поведе с 2:0, но след попаденията момчетата на Малин Орачев отстъпиха инициативата в срещата. Домакините от Видима - Раковски пропуснахa няколко положения. В 35-та минута реферът отсъди пряк свободен удар, a Велислав Денчев бе точен за 1:2. Така завърши и първата част.

През второто полувреме двата отбора се хвърлиха в здрава битка, като повечето пропуснати положения бяха пред вратата на Черноморец. "Акулите" могат да съжаляват за пропуснатите три точки, въпреки слабата игра в защита и халфовата линия, след като поведоха в началото на двубоя.И през втората част черноморци имаха своите шансове, но те не успяха да удвоят преднината си.Логичното се случи в 71- минута, след като Велислав Денчев отново реализира в полза на домакините от Видима-Раковски. След изравнителното попадението двата отбора направиха по още няколко пропуска, като за бургазлии Стойко Иванов и Александър Димитров не успяха да се разпишат.Двубоят вървеше към логично равенствo, но в 90 - та минута домакините от Видима-Раковски изковаха победата, след като Ивайло Недялков реализира 3-то попадение и оформи крайният резултат.

След тази загуба, възпитаниците на Малин Орачев остават на 8 -та позиция с актив от 34 точки, след като и Берое, който се намира на 7-та позиция с точка повече загуби, като домакин от тима на Литекс /Ловеч/ с 0:2. В следващия 24-ти кръг елитната формация на Черноморец Бургас приема тима на Оскар ЕЛ /София/.Двубоят е на 12-и април /събота/ от 15:00 часа на стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).