Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
"Партизан" /Добра поляна/ триумфира с титлата "Б" група на Лига "БУРГАС ФУТБОЛ"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:19 / 22.04.2014Коментари (0)1562
©
Приключи сезонът в дебютното за България първо Областно първенство по мини-футбол на ниво "Б" регионална група. Малка секция, с малко мачове, но с много голове и положителни емоции. Именно това представляваше скромната дивизия, в която участваха едва 3 тима, които играха по 4 пъти помежду си. Шампион е "Партизан" /Добра поляна/, който в последен мач от сезона разгроми с 13:3 "Рудник 1934". След края на срещата двата тима бяха наградени с купи и медали за приключването си съответно на 1-во и 3-то място.

"Партизан" /Добра поляна/ може да се гордее с факта, че в тима участва и голмайсторът на първенството Мариян Донев, който успя точно 30 пъти да накаже противниковите вратари. Таранът получи специален приз от организаторите за своите умения.

"Благодарим за отлично организираното първенство. За нас беше чест, че станахме част от този наистина хубав проект. От следващия сезон ще домакинстваме в Руен, където ще имаме още по-голяма подкрепа от страна на феновете", заявиха от "Партизан" /Добра поляна/. От следващото първенство "Партизан" /Добра поляна/ и "Барселона" /Просеник/ получават правото да участват в "А" регионална група, както гласеше и регламентът. "Партизан" приключи сезона с 20 точки, "Барселона" с 12, а "Рудник 1934" само с 1 т.

През изминалата седмица се състояха и мачовете от "А" регионална група на Областното първенство по мини-футбол, в които се получиха следните резултати: ФК "Бургас футбол" - "Ястреб" /Страцин/ 10:6, "Ахелой" - "Долно Езерово" 3:4, "Спортист" /Бата/ - "Сокол" /Порой/ 1:3 и "Булдог" /Айтос/ - "Локомотив" /Бс/ 0:3 сл. Класирането се оглавява от "Долно Езерово" с 30 т., който е плътно следван от ФК "Бургас футбол" с 29 т., "Локомотив" /Бс/ - 20 т., "Ахелой" - 16 т., "Сокол" /Порой/ - 13 т., "Спортист" /Бата/ - 13 т. и "Ястреб" /Страцин/ - 9 т.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: