Левски надигра Черноморец с 95:80

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:37 / 23.04.2014
326
Левски надигра категорично Черноморец в двубой от баскетболното първенство. "Сините" надделяха с 95:80. Състезателите на Константин Папазов спечелиха в зала "Универсиада" убедително, но това, на което се надяваха домакините - неуспех на Балкан в гостуването на Берое така и не се случи. Така Левски ще трябва да излезе в плейофите срещу неудобен съперник - Рилски спортист. При победата над Черноморец най-резултатни бяха Христо Захариев, завършил с 21 т., а Павел Иванов и Лайънъл Чалмърс вкараха по 15.

"Безкрайно много ми е отрупано ежедневието със смислени неща, за да гледам безсмислици. Няма как да го гледам този мач. Пък и да го гледам, това няма да промени нищо. Но е факт, че днес, ако Рилски спортист бие, тогава категорично можем да твърдим, че този мач ще промени класирането", заяви треньорът на Левски Константин Папазов по повод на играния миналия кръг мач между Черно море и Ямбол, завършил с победа за състезателите на Юлиян Радионов. Наставникът на "сините" призна, че той и играчите му са виновни, че са трети в класирането и че в плейофите ще срещне най-добрия отбор от втората четворка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).