Шумахер се събуди от комата!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:39 / 16.06.2014
541
Легендата във Формула 1 Михаел Шумахер се събуди от комата, потвърди официално мениджърът му Сабине Кем. Преди известно време 45-годишният германец бе преместен от университетската клиника в Гренобъл в рехабилитационна клиника.

Рекордьорът със седем титли във Формула 1 вече не е в кома. Будните фази, за които мениджърът Сабине Кем информира още в началото на април в последното си официално съобщение, са станали по-дълги през последните седмици. Михаел Шумахер може да чува гласове и реагира на докосвания.

"Неговото семейство би искало да благодари на всички лекари, грижещи се за него хора, сестри и терапевти в Гренобъл както и на хората, оказали му първа помощ на мястото на инцидента. Те постигнаха страхотна работа през първите месеци", се казва в официалното изявление на Сабине Кем.

По информация на "Билд" очите на Шумахер дори са отворени при въпросните фази на събуждане. Той може да комуникира с околните хора, преди всичко със съпругата си Корина и децата си. Състоянието на германеца изглеждало по-стабилно и той не се нуждаел повече от помощта на специалистите в Гренобъл.

Михаел Шумахер претърпя тежък инцидент със ски на 29 декември миналата година във френските Алпи. Нараняванията на главата му бяха толкова тежки, че той лежа в кома няколко месеца. Дори фазата на събуждането му от комата продължи по-дълго от очакваното.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).