Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Пореден категоричен успех на "акулите" от Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 10:28 / 21.08.2014Коментари (0)869
©
На 16 август в Балчик се проведе третият, предпоследен кръг от националният шампионат по джетски в България. Мощни джетове, невероятни умения на състезателите и красиви момичета - това бяха само част от атракциите, на който се наслади многобройната публика.

Преди състезанието стана ясно, че състезателите на Съни Бийч Джетски Рейсинг няма да могат да използват джета с който се бяха подготвили за състезанието, поради проблеми с мощността и само невероятно бързата реакция на механика на отбора Георги Василев позволи на състезателите на "акулите" да вземат участие в надпреварата. Състезанието в Балчик се оказа поредният рецитал на Кристиян Киров.

Пилота на Съни Бийч Джетски Рейсинг показа, че трудно ще се намери състезател в България, който да му бъде конкуренция. В категория до 200 кс, Киров се класира на първо място с общо време от двата манша 3:46 секунди, като остави на близо 4 секунди след себе си другия състезател на "акулите" - Марио Михалев. Трета позиция в тази дисциплина зае Георги Василев.

Над 200 кс отново властелин бе Кристиян Киров с преднина от 11 секунди пред втория Станислав Ангелов, а трети се класира Валентин Гергов. Двете си безапелационни победи Киров посвети на новороденият си син Кристиян - Младши. 

Останалите двама състезатели на Съни Бийч Джетски Рейсинг Марио Михалев и Антон Горещилов също показаха страхотна форма. Марио зае втората позиция до 200 кс, а Антон се класира на 6 място в категория деца.

В генералното класиране до 200 и над 200 кс, Кристиян Киров е начело и само чудо може да му попречи да грабне шампионската титла след края на сезона.

Последното състезание от националния шампионат ще се проведе в Проморско на 23 август, събота. Там ще разберем и имената на тазгодишните шампиони във всички категории.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: