Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Руснаци искат да купят стадион "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:31 / 03.09.2014Коментари (6)2965
©
Стадион "Лазур" в Бургас ще бъде продаден в скоро време на руска компания, която проявява интерес към съоръжението. Информацията все още не е потвърдена от представители на ПСФК Черноморец, нито пък от управата на фирмата - собственик на стадиона - "Спортс пропърти мениджмънт", но усилено се коментира в морския град.

Съоръжението беше продадено от "Лукойл" на Нафтекс през 2002 година за 4,5 милиона лева. Преди това то беше част от активите на държавния НХК. Според няколко различни източника обаче спортният комплекс вече е капариран, като сделката ще бъде финализирана в скоро време.

Не е ясно какви точно ще са намеренията на новите собственици. Възможно е те да решат да съборят стадиона и да експлоатират апетитния терен за други дейности. Стадион "Лазур" е разпо­ложен върху 29 декара площ, част от която е общин­ска. Пазарната це­на се изчислява на поне 60 милиона лева.

Източник: в. "Меридиан мач"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 03.09.2014 г.
-2
 
 
оооооредяяяяяха зъбите на пуфо деееечо взееее си час за ортопед винаги ще газиме комлука дааааже иии от група номер пет .... шарани ше ви пръснем халкитеееее
на 03.09.2014 г.
+4
 
 
Като купуваш футболен отбор, а не апартамент нещата стоят по доста по-различен начин. Представата ни за частна собственост е като тази за демокрация. Купи си куче и като искаш ще си го удавиш, щото си е твое. Стига атавизми. Има си стопански престъпления и все някой трябва да налага наказания когато те са налице. Не можеш просто да купиш отбор с обещанията за успехи и финансиране, после да правиш каквото ти дойде на ум с него и базата му щото - частната собственост. Или по-скоро можеш само в България. И феновете на Черноморец видяха това в лицето на Дражев и тези на Нефтохимик - в лицето на Събев. И вместо тези събития да ги обединят за да извоюват бъдещето и на двата отбора се пънем по форуми кой бил от Камено и кой от Айтос. Еми , заслужаваме си това, на което се превърна в символ ПСФК Черноморец Бургас 2005.
Aнонимен
на 03.09.2014 г.
0
 
 
Не че събев не е гнида гнусна за бургас,но и на мен да ми дават апартамент в лазур да 1000лв при пазарна цена 50000(примерно)-и аз ще го купя,пък после за каквото си искам ще го ползвам!
на 03.09.2014 г.
+4
 
 
На собственикът на Нафтекс ?На Лукойл? На Дражев? На Йоан Костадинов? А не ! На Порточанов. Извинявай ! Забравих. Той Порточанов открадна парите. Нищо ,че от един стадион дето на нищо не приличаше направи най-модерния стадион в България и по негово време Нефтохимик беше пряк претендент за титлата и два пъти носител на Купата на професионалните отбори. Той открадна парите ! А не кто Събев ! Това ти гнездо на акули, това ти Черноморец арена, това ти Фреди Бобич, Билборди, Шарки !!!! ШАРКИ !!!...ами че той напълно реновира стадиона в "Лазур". Тези сини седалки знаеш ли колко пари струват !!!Ето сега и инвеститори за хубавия парцел намери и ние пак сме недоволни !
Aнонимен
на 03.09.2014 г.
-2
 
 
А?в кой ли е вината ако това се случи?кой уреди навремето продажбата на "лазур" ?кой?кой е виновника за краха на бургаския футбол?
на 03.09.2014 г.
+5
 
 
Закривай! Смърт за гадните заводски селяни! Бургас без стадион! Черноморец шампион!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: