Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Изпълкомът е в безизходица
Автор: Екип Burgas24.bg 10:23 / 17.07.2008Коментари (0)447
© Burgas24.bg
Изпълкомът е в гадна ситуация. Футболните хора трябва да решат къде ще се играят мачове, но не е ясно как да вземат решението. Ако е по закон - лошо. Иначе още по-лошо.

Времето напира, шампионатът иде, първите мачове са на 9 август. Програма още няма, защото не е ясно кой ще играе в "А" група и кой къде ще играе. Това ще бъде решено утре в Бургас. Да не е човек на мястото на футболните хора. Какво да правят? Нито е да направят компромис, нито е да дадат лицензи на стадионите. Защо?

Българинът е странен човек. Свикнал е да му се пуска аванта. Но у нас компромис един път е компромис завинаги. Ако сега ги пуснат, и догодина стадионите ще бъдат на същото дередже, че дори и на по-лошо.

Решат ли хората в изпълкома да спазят правилата, спира футболът. Какъв Миньор е Миньор, който не играе в Перник, а в Кюстендил или София? Няма такъв Миньор. Или Беласица, ако пътува до Сандански за домакинските си мачове.

А какво е Пловдив без Ботев? Или без Локомотив? Едно нищо е. Изобщо има ли смисъл един град да има футболен отбор, ако той не играе в града?

От друга страна, законите са, за да се спазват. Клубовете реват, искат отсрочки и компромиси. Но според изискванията до 2010 г. всички стадиони трябва да са изцяло покрити с козирка. Е, не изцяло, а 75%, но каква е разликата? А дотогава има само година и половина.

От друга страна, Весо Маркович се вживява като кадър на КГБ. Вчера бе на стадион "Българска армия", но отказа информация. Било секретно, само за хората от изпълкома.

Г-н Маркович, ако имате някакво заболяване - лекувайте се. Но да ви се струва, че футболът е секретна игра, това си е за лекарства. И не е нужно човек да е експерт, за да види каква съборетина е "Българска армия" и каква разорана нива е "Цар Самуил" в Петрич. На някои най-много ще им отива не да ги инспектират, а да пасат кравите там.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: