Бутат "Лазур" след европейското за юноши

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
10:34 / 17.09.2014
9342
Стадион "Лазур" няма да бъде разрушаван догодина заради европейското за юноши през 2015 г., което ще се проведе в България, твърди "Меридиан Мач". 

След това футболните фенове съвсем скоро ще трябва да се сбогуват с един от символите в града - стадион "Лазур". На негово място ще бъдат издигнати суперлуксозни жилищни сгради. Те ще бъдат продавани предимно на руски богаташи, тъй като ще са супер луксозни, каквито малко наши сънародници биха могли да си позволят. Комплексът ще има още казина и басейни. 

Припомняме, че стадион "Лазур" е капариран от руски олигарх, чиято самоличност обаче все още остава загадка. Именно негова е и ексцентричната идея за този проект. След като стадионът бъде бутнат, отборът, който в момента играе на него - Черноморец, ще приема гостуващите отбори на стадиона в кв. "Акациите".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).