Ангел Стойков: Отиваме във Варна с мисълта за победа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:09 / 19.09.2014
619
Отборът на ПФК Бургас гостува на Спартак (Варна) в среща от седмия кръг на "Б" група. Двубоят ще се състои в събота (20.09), от 17:00 ч. От групата за "морското дерби" пък отпада контузеният Анатоли Тодоров. Новото попълнение на бургазлии получи травма по време на домакинската победа с 2:0 над Ботев (Враца) миналия кръг и бе принудително заменен.

"Морско дерби. Убеден съм, че Спартак ще дадат всичко от себе си, за да спечелят. Ние обаче отиваме с мисъл единствено за победа. 

Това, че Спартак все още нямат точки в актива си, няма как да ни успокоява. Напротив - сега те ще бъдат още по-мобилизирани срещу нас. 

Настройваме се за сериозен двубой. При всички положения ще бъде много труден мач, но се надявам да го спечелим. 

Опасност от подценяване винаги има. Аз обаче се надявам и вярвам, че при нас това няма да се случи. Трябва да подхождаме с нужната мотивация към всяка една среща, без значение от противника и неговото класиране", зави преди гостуването на Спартак наставникът на Бургас Ангел Стойков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).