Танцьори от "Бургас 75" с добро представяне на турнир в Италия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:59 / 18.07.2008
563
С второ и трето място се завърнаха от Южноевропейското първенство по латиноамерикански и спортни танци в Аласио, Италия състезателните двойки от бургаския клуб по спортни танци "Бургас 75" с президент Андрей Тодоров.

Второ място в надпреварата при латино-дойките спечелиха Константин Тодоров и Андра Линте. Турнирът е кръг от световната верига с най-висок ранг и носи най-много точки за състезателната двойка. Двамата състезатели спечелиха и престижното четвърто място в турнира за "Изгряващи звезди".

В турнира по стандартни двойки, който е кръг от Световната верига Салваторе Тодаро и Виолета Янева спечелиха третото място. Надпреварата в Аласио Италия бе наблюдавана от члена на УС на КСТ "Бургас 75" и председател на партия "Средна европейска класа" Георги Манев, който от дълги години спонсорира клуба.

Бургаският клуб бе единственият представител на страната ни, който участва в Южноевропейското първенство по латиноамерикански и спортни танци. Според президента на клуба Андрей Тодоров, представянето на двете състезателни двойки е изключително добро, което говори за все по-професионалната работа на треньорите и състезателите в "Бургас 75". В клуба в момента има 46 състезателни двойки в различните възрастови групи.

За тяхното професионално израстване ръководството е поканило специален педагог от "Диабло клъб" Италия, клубът чийто състезателни двойки в момента са световни и вицесветовни шампиони на континента. Италианският специалист ще остане в Бургас три дни, по време на които ще предаде специални уроци на танцовите двойки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).