Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
ПФК Бургас не успя да победи Ботев (Гълъбово)
Автор: Екип Burgas24.bg 18:42 / 24.10.2014Коментари (4)1045
©
Отборът на ПФК Бургас завърши наравно в домакинството си на Ботев (Гълъбово). Ахмедов даде преднина на бургазлии в 40-ата минута, но през второто полувреме гостите изравниха чрез Кирилов (71 мин.). 

През първото полувреме ПФК Бургас диктуваше изцяло събитията на терена. Домакините имаха възможност да открият резултата още в 4-ата минута, но пропуск от чиста позиция направи Борисов. След четвърт час далечен удар на Радев бе отразен от стража на гостите. В 30-ата минута отново вратарят на отбора от Гълъбово Димитър Георгиев трябваше да се намесва, след изстрел от фаул на Мечев. Логичното се случи 5 минути преди края на първото полувреме. Мечев центрира, Ахмедов засече с глава, топката прехвърли излезлият неразчетено вратар на Ботев и на празна врата Ахмедов отново с глава откри резултата. 

През второто полувреме ПФК Бургас имаше възможност да удвои преднината си. В 65-ата минута Мечев стреля от разстояние, вратарят Георгиев изби в краката на Борисов, който на почти празна врата се засуети и не успя да нанесе точен удар. Шест минути по-късно гостите изравниха, след като Кирилов засече с глава центриране отдясно.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 26.10.2014 г.
0
 
 
Я първо направете точка в "Б" група и после се обяснявай ,бе. Нищожество. Кво стана ? Престъпната схема сработи и вече на Митко не му трябва отбор за параван? Ахаха говори ми за Тото! Вие продавате мачове в "Б". ФК Бургас скоро ще ви надмине по футболни успехи ...печелейки първенството в "Б". Това ще стане до година-две . Вие къде ще сте тогава. Ще се присъедините към нас в небието.С тази разлика ,че нас ще ни помнят със стадион и отбор, а вас с това, че опропастихте 3 отбора и 2 стадиона.Марш в комлука платени избиратели !
Aнонимен
на 26.10.2014 г.
-1
 
 
Прости мазути-за закритото ви селскототаджииско тимче вече нищо не се пише и сега почнахте да се интиресувате от бургаските отбори!!!мърши розови ай заминавйте-клошариии
Aнонимен
на 25.10.2014 г.
+1
 
 
оооооредяяяяяха зъбите на пуфо деееечо взееее си час за ортопед винаги ше газиме комлука дааааже иии във областната Бе .... шарани ше ви пръснем халкитеееее
Aнонимен
на 25.10.2014 г.
0
 
 
от този няма нужда от интервю,просто копи от дадено преди. Това отборче вече 4 месеца се сглобява и сега само "трупа " точки .Нали все това казва!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: