Ангел Стойков: Дано в Горна Оряховица шансът да е на наша страна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:49 / 21.11.2014
696
Отборът на ПФК Бургас гостува на Локомотив (Горна Оряховица) в мач от XIV кръг на "Б" група. Двубоят ще се състои на 22 ноември (събота), от 14:30 ч.

"Намираме в неприятна серия от срещи без победа. Ще дадем максимума от себе си, за да спечелим и да излезем от този лош период. 

Надявам се покажем играта от предния си мач - домакинството на Локомотив (Мездра). Тогава късметът ни обърна гръб и не успяхме да вземем трите точки. Дано в Горна Оряховица това да не е така и шансът да е на наша страна. 

Действително, с оглед на временното класиране, всички определят Локомотив като фаворит. Знаем, че в домакинствата си те разчитат много и на верните си феновете. Но ние трябва да се абстрахираме от това и да си играем нашата игра. 

Със задружни усилия можем да спечелим. Надявам се да излезем крайни победители", коментира наставникът на ПФК Бургас Ангел Стойков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).