Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бургаските възпитаници на "Киокушин спирит“ се завърнаха с купи от Полша
Автор: Екип Burgas24.bg 13:58 / 01.12.2014Коментари (0)651
©
На 29-ти и 30-ти Ноември 2014г. в Сосновиек, Полша, отборът на БКА (ИКО България), съпроводени от Световните Шампиони Шихан Емил Костов и Сенсей Гергана Апостолова-Костова, взе участие на - Европейското първенство за мъже и жени на без-категории, Европейско първенство за юноши, девойки и ветерани, европейско първенство по ката. 

Двудневното мероприятие започна на 29 ноември с Първенството по ката, на което българския отбор, спечели при девойките по един сребърен и бронзов медал:
- Симона Стоименова - 2-ро място
- Мария Маринова - 3-то място

Състезанието продължи с двубои при юношите, девойките и ветераните. Симона Стоименова, която се класира 2-ра на ката, триумфира на кумите при девойки 14-15г., като победи убедително 4-ри срещи и спечели Европейска титла за отбора. Зорница Костова от своя страна се класира 2-ра при 16-17 годишните, загубвайки след едно продължение на финала от представителка на Русия. 

Бронзови медалисти са Радослав Нешев (Киокушин Спирит"-Бургас) - при юноши 16-17г. и Деян Станев - при ветераните. Вторият ден на Европейското Първенство продължи със същността му, а именно с двубоите при мъжете и жените на без-категории, където Българският отбор имаше по един участник. 

Призовете за нашите състезатели от предния ден на мероприятието се увеличиха. Кирил Боев победи две срещи в редовното време срещу съперници от Англия и Италия и загуби 3-та среща от представител на Русия. Събина Жекова (Киокушин Спирит"-Бургас) бе най-леката състезателка в Първенството за жени (54 кг), но това не й попречи да победи 1-ва среща с 21 кг по-тежката състезателка от Унгария. На осмина-финал нашата състезателка загуби след едно продължение от бившата Европейска Шампионка - представителката на Полша. 

Възпитаниците на Шихан Костов се класираха на 7-мо място съответно при мъжете и жените в това престижно Първенство. Шихан Костов и Сенсей Гергана Апостолова-Костова бяха част от съдийския състав на Първенствата, като Шихан Емил Костов бе главен рефер на финалните срещи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: