Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Детско - юношеската школа "Обзорче" стана на една година
Автор: Екип Burgas24.bg 12:31 / 04.02.2015Коментари (0)1361
©
Детско - юношеската школа "Обзорче" навърши една година от основаването си. Спортната школа е създадена в края на януари 2014 г. по инициатива на кмета на град Обзор Христо Янев. Сега в нея тренират близо 40 деца на възраст от шест до тринадесет години.

Децата участват в две подготвителни групи в Бургаска област - Футбол 5 /до 2006 г./ и Футбол 7 /до 2003 г./. Малките спортисти се включиха активно в есенния полусезон на "Българския футболен съюз" със съответно 11 и 7 футболни срещи. Футболен клуб "Черноморски спортист" и Кметство Обзор осигуриха средствата за пълноценното им участие в есенния полусезон. С финансовата подкрепа на спонсори от Обзор беше осигурена пълна екипировка, състояща се от два спортни екипа, тренировъчен комплект, ветровка, зимно яке, четиридесет броя топки, както и пособия за тренировка.

Сега футболните надежди на Обзор се подготвят за предстоящия пролетен полусезон. Тренировъчният им лагер е в спортна база Санаторно - оздравителен комплекс "Камчия". С подготовката им безвъзмездно са ангажирани треньорите Йордан Матев и Димитър Димитров и менъджерът Калин Карапачов. След тежки тренировки децата получиха заслужена почивка и посетиха Планетариума, музея на кристалите и на славянската култура.

"Радвам се, че благодарение на съвместните усилия на Кметство Обзор, ФК "Черноморски спортист" и спортни деятели в лицето на г-н Карапачов и г-н Матев, след близо 10 годишно прекъсване в Обзор беше възобновен детският футболен отбор, който развива любов към спорта у подрастващите и дава надежда за откриване на нови таланти", коментира кметът на Обзор Христо Янев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: