Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Звездичка арена" събира каймака на детския еврофутбол
Автор: Екип Burgas24.bg 14:04 / 04.02.2015Коментари (0)931
©
Голям шлем от междурнародни турнири през май и юни по детски футбол ще се състои в Бургас. Домакин е детска школа "Звездичка", а мачовете ще съвпаднат с финалите на Европейското за юноши в морския град, на които се очаква да пристигнат висшестоящи началници на УЕФА и БФС.

Интригуващите мачове ще бъдат за възрастите 2003, 2004, 2005. 2006, 2007 и 2008 година. Предварително участие са заявили клубове от България, съседните държави и такива от Стария континент. От БФС одобряват иницитивата за обмяна и трупане на опит с участието на солиден брой клубове и дарования. Общината е партньор на детския шампионат и той ще е част от богата програма на Бургас за спортен град на Европа за 2015 година.

Всички срещи ще се играят в 12 кръга на най- новата и модерна футболна база в Бургас- "Звездичка арена" в к/с "Славейков". На нея ежедневно треньорите "шлифоват" футболни диаманти в човешки образи- от целия регион.

Сега от тази събота и неделя малките звездички започват маратон от футболни контроли на свой терен, 2003 г. с треньор Нено Ненов ще се изправят срещу съгражданите си от "Нефтохимик", 2004 г. с треньор Тодор Топалов, 2005 г, с треньор Иван Мирчев и 2006 г. с треньор Николай Христов ще премерят сили с "Берое". Другата седмица серията продължава на бургаска почва срещу "Спартак"/Вн/. Тези контроли ще послужат на децата да влязат в оптимална спортна форма след продължилата продължително време грипна ваканция и епидемия.

От скоро "Звездичка" може да се похвали със специалист, работещ усърдно и търпеливо с вратарите от школата и такива, които са извън нея и мечтаят да станат като Боби Михайлов, Касияс и Нойер. Името на треньора е Мартин Теменлиев- многократен шампион като футболист в ДЮШ на футболното страшилище от близкото минало "Нефтохимик". Той е бил съотборник при "шейховете" с председателя на "звездичките" Петър Алексиев. Двамата неотдавна издържаха с успех треньорски курс за покачване на професионалния си лиценз.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: