"Булсатком" разкри: Първенството остава на тъмно!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:20 / 25.02.2015
1274
Топмачове като Литекс - Лудогорец, Локомотив (Сф) - ЦСКА и Берое - Локомотив (Пд) няма да се гледат от значителна част от телевизионните зрители, защото един от по-големите кабелни оператори - "Булсатком" - няма да пусне "Диема Спорт HD" и "Трейс Спорт Старс" и този уикенд.

"Далеч сме от разбирателство с "Нова Броудкастинг Груп". В началото на 2015 г. те ни завишиха с два лева на абонат цената за пълния пакет, който включваше "Нова телевизия", "Диема", "Нова Спорт", "Кино Нова" и "Диема Фемили". Тогава удовлетворихме искането им. И какво стана? Увеличиха таксата, а някои от мачовете паднаха от ефир заради новия спортен канал "Диема Спорт". Правят нов канал в движение, вдигат още цената... Всички тези промени, и то в движение, затрудняват и нас, и абонатите ни", обясни пред "7 дни спорт" Тинко Тотев, търговски директор на "Булсатком".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).