"Хитрите лисици" първи в турнира по народна топка в Приморско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:03 / 09.03.2015
763
Момичетата от "Хитрите лисици" спечелиха първото място в съботния кръг на турнира по народна топка в Приморско. На няколко пъти "лисиците" отстъпваха челната позиция във временното класиране на състезателките от "Рома", но в последните няколко кръга със завидна техника, бързина и издръжливост те заслужено си спечелиха "златните" медали. Втората позиция остана за "Рома", а трети се наредиха "Леопардови момичета".

С купи, медали, статуетки и грамоти се окичиха най-изявилите се в състезанието по народна топка. Награди получиха и организаторите на надпреварата - Красимир Лефтеров, Катя Маджарова от "Хитрите лисици", Мария Колева от ФА"Приморско", Мими Михайлова от "Ню Пънч" и Ваня Иванова от "Ахтопол". Участничките, които се бяха контузили по време на турнира, получиха грамота за "мъжко момиче". Специални отличия бяха връчени за "майка и дъщеря", "най-млад отбор", "най-зрял отбор", "най-продължителен мач" и "барби на турнира". Състезателките, показали добра игра, получиха статуетки за "най-полезен играч".

Наградите бяха връчени от кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов и Председателят на Общински съвет Приморско Миглена Барцулева. Градоначалникът поздрави участниците, като им благодари за това, че са отделили от свободното си време, за да се включат в турнир.
На въпрос от представител на организаторите дали догодина идеята за второ издание на турнира по народна топка ще бъде подкрепена, Германов отговори: "От мен имате едно голямо "ДА", а останалото зависи от всички вас".

В продължение на два месеца тринадесет отбора от Приморско, Китен, Ахтопол, Ясна поляна и Ново Паничарево мериха сили за завоюване на челната позиция в спортната зала в Приморско. Турнирът по народна топка се провежда за първа година, но за кратко време събра почитателки от най-различна възраст, които изразиха готовност да се включат в следващото издание.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).