В Русе и Бургас недоволни от съдийството след дамското баскетболно дерби

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:56 / 09.03.2015
1002
"Съдиите допуснаха много свободна игра, която трябваше да изчистят много по-рано. Не съм доволен от съдийството". Това заяви след края на срещата между "Дунав 8806″ и "Нефтохимик 2010″ старши треньорът на шампионките Георги Божков.

Както вече съобщихме, "сините феи" надделяха над носителя на Купата на България с 60:54 в Русе и са плътно зад временния лидер в класирането на НБЛ от Бургас.

"Спечелихме с много добра защита. Водехме през цялото време. През третата част стигнахме до много голяма разлика. Влязохме в четвъртата част с над 20 точки аванс и мачът беше приключил", отчете още Божков.

Колегата му от "Нефтохимик 2010″ Дечо Коешинов коментира, че спадът в играта на неговия тим се дължи и на пропуски в съдийството.

"Нашият отбор игра едва в последните минути на второто полувреме. Надявах се, да не се стигне до този спад. Имаше обаче и други фактори, които повлияха за този спад. Позволи се на отбора от Русе да играе по-твърдо отколкото трябва и при разлика от над 20 точки е много трудно да се върнеш в мача. Радвам се, че показахме характер. През последната част показахме характер и дори накрая, нямаше да е логично, но имаше момент, в който много да застрашим "Дунав 8806″ и да не са толкова сигурни в успеха си", каза Коешинов.

Той добави, че първото място в крайното класиране все още не е решено, а и независимо от това плейофите със сигурност ще са непредвидими.

"Не сме се стремили да сме първи, но такава беше програмата. Имаме още две тежки гостувания. Ако спечелим в Хасково, може да сме първи. Независимо от това обаче плейофите могат да са много непредсказуеми - както един отбор може да спечели в Бургас, така и може да загуби като домакин от нас", заяви треньорът на "Нефтохимик 2010″.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).