Oбластният управител подкрепи "Бъдеще за Черноморец Бургас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:34 / 21.03.2015
926
Областният управител на Бургас Вълчо Чолаков също подкрепи "Бъдеще за Черноморец Бургас". Вчера той прие в офиса си председателят на сдружението Тома Томов. Двамата са имали ползотворна среща, на която Чолаков се е ангажирал да помага с каквото може. За момента той е изказал единствено морална подкрепа, но за в бъдеще е обещал пълно съдействие, ако това е в правомощията и възможностите му. Както е известно, вече своята подкрепа към сдружението и към Черноморец заявиха кметът Димитър Николов, както и лидерите на политическите партии в ОбС-Бургас.

"Доволен съм от срещата с г-н Чолаков. Няма как да бъде иначе, когато се комуникира с изключително ерудирана личност като него. Той изрази своето задоволство от създаването на сдружението и влизането в него на легенди на Черноморец. Областният управител е на мнение, че то върви в правилна посока. Изказа също така и удовлетворение от факта, че идния вторник ще се гласува създаването на комисия към ОбС-Бургас, която ще съдейства при разрешаването на проблемите между акционерите в ПСФК "Черноморец" АД, коментира Тома Томов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).