Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Футболно-развлекателно шоу с куп звезди в неделя на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:22 / 31.03.2015Коментари (6)3377
© Burgas24.bg
На 5 април /неделя/ бургазлии и всички от региона ще станат свидетели на благотворително футболно-развлекателно шоу. Часът е 13,30, а мястото стадион "Лазур". Една срещу друга ще застанат две звездни селекции, водени от легендарния Васил Желев-Вашпина, Димитър Димитров-Херо и Салваторе Бианкети.

Всички предпочели да изкарат няколко приятни часа с много емоции и адреналин могат да го направят, приканват организаторите - дългогодишният футболист и ръководител в "Черноморец" Тодор Райков от ДФК"Чайка", община Бургас и Областния съвет на БФС, както и генералния спонсор фирма "Италспорт". Благотворителната проява е за нуждаещите се от дом "Вяра, надежда и любов".

На терена майстърлъка си ще демонстрират множество любимци на бургаските привърженици на футбола, без да се делят на "Черноморец" или "Нефтохимик". Сред тях личат имената на Радостин Кишишев, Любомир Шейтанов, Георги Чиликов, Милен Георгиев, Пламен Крумов, Митко Трендафилов, Диан Петков, Малин Орачев, Ганчо Евтимов, Нено Ненов, Стефан Трайков, Ангел Стойков, Илиан Банев, Венко Петков, Марин Байчев, Тодор Попов, Иван Дончев. В другата селекция са Лео Бианки, Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, Спенс, бразилската перла и бивш национал на Белгия Луис Оливейра. Ще присъстват дългогодишните шефове на "Черноморец" и "Нефтохимик" Васил Стоянов и Христо Порточанов.

Предвидена е и богата музикална програма. Шоуто е в рамките на международния детски футболен турнир, който ще се проведе от 3 до 6 април. Ще участват над 400 деца от 24 отбора от целия бургаски регион, както и 50 деца от клуб "Полиспортива" Катания. Те са разпределени в три възрастови групи - до 9, до 11 и до 13 години.

Осигурени са атрактивни награди, включително фланелка на "Милан" с  автографи на всички футболисти, както и фланелка на националния отбор на Италия.

Преди началото на звездния мач в неделя от 12 часа ще се играят срещи от междунардния детски турнир. Входът на стадион "Лазур" е безплатен.

Още по темата: общо новини по темата: 2
06.04.2015
25.03.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на The Prince of Burgas
премахни филтъра

на 31.03.2015 г.
-1
 
 
Какво ще празнуваме ? Краят на бургаския футбол ? Без да се делят на "Черноморец" и "Нефтохимик" да вървят на майната си. Обикаляме села просим като цигани. Сменяме имена на стодиони или ги докарваме до разпад. Ей това е Бургаския футбол в последните 10 години. На който му се празнува - да празнува.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: