От Созопол подвиквали: Мастер ли сте, Нафта ли сте

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:54 / 27.04.2015
1803
Мастер ли сте, Нафта ли сте, подвиквали футболистите на Созопол към публиката на Нефтохимик. Това разкри за Burgas24.bg административният директор на "шейховете" Николай Тодоров. Той остана афектиран от съдийството в мача със Созопол, както и от поведението на съперника. 

"Продължаваме напред. Мина емоцията от мача, това е положението. Бях доста афектиран от съдийството вчера, по-конкретно за червения картон на Георги Хашев. Чист червен картон, удар без топка, свири се нарушение - никакъв картон. Оттам-нататък съдията свиреше неадекватно. Това е мнението на всички, които гледаха мача", коментира за читателите на сайта ни Тодоров.

Той разкри, че Ерай Карадайъ е със сериозна контузия и ще отсъства от терена минимум половин година.

"Всички хора тук в града знаят, че това все още се води ПФК Бургас, но тези футболисти компрометираха и малкото фенове на Нефтохимик, които идват на стадиона. Ситуацията ще е коренно различна от лятото, така че всеки един ще трябва да се съобразява малко с жестовете и поведението си на терена спрямо публиката на Нефтохимик. Не знам за къде се доказват тези футболисти, в крайна сметка са дошли да играят футбол, не да се доказват на корида. Ако бяха по-добри, да бяха били. Имаше такива реплики от сорта - Мастер ли сте, Нафта ли сте... ОК, няма проблем, от лятото ще разберат кой е отборът", закани се административният шеф на Нефтохимик.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).