Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Талант на ТК "Черноморец Бургас" игра финал на международен тенис турнир в Добрич
Автор: Екип Burgas24.bg 12:42 / 05.05.2015Коментари (0)2427
©
Състезателят на ТК "Черноморец Бургас" Бургас Динко Динев записа изключително силно представяне на международния тенис турнир до 12 години Izida Cup в Добрич, част от календара на Тенис Европа. 

11-годишният тенисист стигна до финала, но отстъпи на Николай Неделчев. Преди това Динко Динев отстрани няколко класни чуждестранни състезатели - Т. Джимистрашвили (Грузия) с 2:6 6:2 6:2, Дан Васили Дута (Румъния) със 6:3 1:6 7:6 (2) и българинът Максим Хорозов след отказване при 5:5 в първия сет. Динко Динев е възпитаник на дългогодишния треньор Веселин Мирчев, който е един от най-опитните и успешни треньори в страната под чието ръководство са излезли много шампиони.

ТК "Черноморец Бургас" провежда професионални тренировки по тенис за развиване и усъвършенстване на техническите, физическите и тактическите качества на състезателите, с цел постигане на високи спортни резултати. Една от основните цели на клуба е привличането на деца между 5г. и 8г. за тренировки по тенис и начално обучение. С цел популяризиране на тениса треньорите работят и с по-големи деца, които имат желание да се запознаят и изпитат удоволствието от този хубав спорт. 

Както през миналата така и тази година добрите резултати продължават да радват треньорите, децата и техните родители. Паралелно с добрите постижения намирането на спонсор с цел подпомагане и финансиране ще е от голяма полза за всички. Друга цел пред клуба е участието на тенис турнирите от календара на БФ Тенис за 2015 във възрастовите групи до 8, 10, 12, 14, 16 и ITF.

Треньори в ТК "Черноморец Бургас" са Веселин Мирчев (Лиценз - "А"), Станимир Мирчев (Лиценз - "В"), Теодора Мирчева (Лиценз - "С") и Мария Русева (Лиценз - "С").

Предстоящи прояви

TK "Черноморец Бургас" през 2015г. ще проведе: два тенис турнира, включени в календара на БФ Тенис за юноши и девойки до 12г. и 14г., по програмата "Тенис 10s" регионално отборно първенство за смесени отбори до 8г. и 10г., регионален турнир до 8г. "оранжев корт", регионално първенство до 8г. "оранжев корт" и професионален турнир за мъже с награден фонд 10 000$. Още този уикенд (9-10 май) ще се проведе регионално отборно първенство по програмата Tennis 10s. на БФ Тенис. От 19 до 23 май пък ще се проведе Държавен турнир за юноши и девойки до 14 г за "Купа Черноморец 2015".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: