Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Нефтохимик се изгъбарка с Черноморец: Ще играем във В група, за да ги пратим в А окръжна
Автор: Екип Burgas24.bg 11:19 / 07.05.2015Коментари (40)6930
© Burgas24.bg
Доста черно чувство за хумор прояви шеф на Нефтохимик към изпадналия при аматьорите Черноморец. След като миналия сезон се простиха с елита, това лято "акулите" се сгромолясаха до В група. Това очевидно искрено забавлява "шейховете", които не пропуснаха да се пошегуват с кръвния враг. Спортно-техническият директор Костадин Джамбазов заяви пред Burgas24.bg, че следващия сезон ще се срещнат във В група, за да ги изпратят в четвърта дивизия.

"Ще откажем участие в Б група, за да се срещнем с Черноморец във В и да ги потопим в А окръжна. Приятно е да има такива дербита, за жалост през следващата година не се очертават. Обмисляме да пуснем една молба, че се отказваме от участие във втория ешелон, за да се срещнем с тях във В група. И без това имаме отбор в долните дивизии, да направим едно дерби, да се напълни стадионът. И да ги изпратим в А окръжна.

Феновете ще се радват, че пак ще можем да бием Черноморец. Това е важно в града - да има футбол, да има мачове между Черноморец и Нефтохимик. Друго няма! Какви други дербита да има - Поморие-Нефтохимик или Созопол-Нефтохимик. Трябва да има Черноморец-Нефтохимик. Затова ще откажем участие в Б група, за да се срещнем с тях", духовито изстреля Джамбазов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на NFC
премахни филтъра

0
 
 
Хахахахахахахаххааххахааха ще падна от смях ми те тея даже и за габаркане нестават колко са жалки смешни и прости 15те им фена агитка направо ви съжалявам честно айде сега марш по селата във В група а за нашия отбор недейте берете грижа. От тук нататък в Бургас има само един отбор НЕХТОХИМИК !!!! Татко ви събев ви закрива както закри и нас през 2007 година с огромната разлика че ние имаме маса фенове заради които НЕФТОХИМИК никога неможе да бъде закрит а вие имате 15 човека/алкохолика и когато ви закрият до година ще е завинаги защото сте гниди и никога не сте били фактор в Бургас !!!!!! Добре дошли у дома в комлука там ще ви чака циганската ви агитка от едно време, братята роми вече ще са пораснали и още по екзйлтирани ! Яжте ми х*я много лаете по форуми и сайтове ей за тва където ви видя ще ви чупя зъбите майка ви нещастна да е*а !!!!! После жалби до кмета измекяри !!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: