Аполония (Созопол) завърши сезона с разгромна победа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:45 / 18.05.2015
2212
Сърцатият тим на Аполония (Созопол) постигна гръмка победа за финал на първенството в Б Областна футболна група. Момчетата на Димитър Камбуров обърнаха Бяла река (Тополица) с 5:1 в емоционален мач, който се игра на стадиона в Рудник.

Футболистите на Аполония влязоха надъхани в срещата, окрилени от престижната победа над Нефтохимик в предишния кръг. Въпреки това гостите от Тополица поведоха в резултата в 33-ата минута с гол на Неджми Али.

Седем минути по-късно резултатът беше изравнен, а в прегръдките на своите съотборници се озова плеймейкърът Габриел Генчев.

След почивката на терена имаше само един отбор - този от Созопол. в 61-ата минута домакините постигнаха пълен обрат с попадението на Галин Камбуров. Живко Желев вкара истински шедьовър за 3:1 десетина минути преди края на срещата. В последните минути тимът набра инерция и наниза още два гола. В рамките само на 5 минути се разписаха Павел Деспов и Стилиян Илиев.

Без нито един загубен мач Аполония (Созопол) имаше всички шансове да стане първенец на Б Областна футболна група. Тъй като за крайното класиране обаче се гледат директните двубои, младите момчета бяха изместени от върха от отбора на Нефтохимик.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).