Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Метропол" с отлични резултати при най-малките
Автор: Екип Burgas24.bg 12:23 / 13.06.2015Коментари (0)756
©
"Златните рибки" на ПК "Метропол" в състав: Николай Йорданов, Даниел Колев, Симон Саркисян и дебютантите Ивайло Стоянов и Димитър Пейчев направиха успешен старт в летните шампионати на страната. Още в първото си участие най-малките възпитаници на треньорите Марио Златев и Хариета Гарибян регистрираха отлични резултати.

На басейн "Юлиян Русев" от близо 400 момичета и момчета от цяла България, бургаските плувци демонстрираха огромно желание за победи и със сигурност съвсем скоро техният труд ще бъде възнаграден с първи медали.

Невероятен гръб в състезанието направи Даниел Колев. Бургаският талант регистрира резултат от 41.30 сек. и от 130 участници зае място сред първите в 16-ката.

След най-малките, на старта тази седмица застават плувците във възраст "Весел делфин". Домакин на държавното първенство е Сандански, където ПК "Метропол" ще бъде представен от един от лидерите на отбора Артьом Прудников. Заедно с него ще вземат участие и двама новаци в тима - Павел Великов и Светослав Колев, както още Петър Петров, Симона Ценева и дебютантката Изабела Атанасова.

От 19 до 21 юни в София ще се проведе републиканското първенство за деца 12 г., където ще плуват едни от най-добрите състезатели на бургаския клуб: Христеян Маслев, Стелян Василев, Иван Петров, Георги Колев и Борис Крумов.

По програма от 26 до 28 същия месец е шампионатът при младшата възраст - група, която ще показва тепърва капацитета на възможностите си, група, която е с много потенциал и заложби, са категорични от треньорския щаб на ПК "Метропол".

За златен медал и покриване на националния норматив в старша възраст ще се бори националът Габриел Павлов. Надпреварата е от 10 до 12 юли. Летните шампионати по плуване ще завършат с мъже, жени и младежи на 19 юли.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: