Созопол тръгна за Благоевград с група от 24 футболисти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:44 / 18.06.2015
1831
Отборът на Созопол потегли за Благоевград, където ще остане на 10-дневен лагер. Главният мениджър на тима Румен Димов качи в автобуса 24 футболисти, предаде репортер на Burgas24.bg. С отбора не замина опитният Станимир Митев, който лекува стара контузия. Той ще се готви край морето по индивидуална програма.

На Югозапад "вампирите" ще изиграят три контроли. Тази събота футболистите на Румен Димов ще премерят сили с Пирин (Благоевград). Четири дни по-късно Созопол ще гостува на Септември (Симитли) в село Крупник, а за проверката на 26-и юни все още се търси съперник.

Ето и групата на Созопол, която замина за лагера в Благоевград:

Вратари - Мартин Теменлиев, Свилен Нотев, Станимир Минчев

Защитници - Мирослав Коев, Ангел Делчев, Георги Радев, Ивайло Русев, Георги Хашев, Ростислав Янков, Ангел Маринов, Иван Янчев, Стоян Мантаров

Полузащитници - Мустафа Мустафа, Диян Хаджиев, Емануил Манев, Теодор Стефанов, Михаил Георгиев, Илиян Капитанов, Мирослав Радев, Илиян Шерденов, Станимир Баев

Нападатели - Васил Тачев, Любомир Цеков, Петър Колев, Милен Димов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).