Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Вальо Михов: БФС трябва да направи компромис на ЦСКА
Автор: Екип Burgas24.bg 08:44 / 20.06.2015Коментари (3)664
©
Бившият президент на ЦСКА, БФС и ПФА Валентин Михов изрази категорично мнение, че армейците трябва да останат в А група.

"Това е единственото решение. Тук не става въпрос за харесване. Крайно време е хората в България да разберат, че футболът е преди всичко бизнес. Идеализмът вече отмина. Навсякъде в Европа се правят инвестиции, само тук всичко е криворазбрано. Като привърженик на ЦСКА смятам, че единственото решение е клубът да остане в А група и няма друг път. Участие във В група ще е краят. Не само ЦСКА, всички в българския футбол ще изгубят от подобен вариант. Той е просто апокалиптичен. Не искам изобщо да се замислям как ЦСКА ще извърви пътя на Рейнджьрс и Ювентус", коментира Михов, цитиран от "Тема спорт".

"Много хора помогнаха да се стигне дотук. Направиха се апокалиптични грешки. След управлението на Васил Божков ЦСКА попадна на доста неадекватни управленци", добави още той.

"Сега БФС трябва да направи някакъв компромис с ЦСКА. Колко вече компромиси са правени?! Преди години се направи реверанс на Берое, а и на други клубове. Кому ще е нужно да се изхвърля ЦСКА във В група? Разберете, никой няма да спечели от това. И аз като президент на БФС съм правил много компромиси, така че не виждам проблем да се намери подходящ вариант", коментира още Михов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Със тях или без тях ВАЛЕНТИНЕ печеливши винаги ще има ясно е че чорбата ти е основен спонсор не само на теб аз също направих добър доход от тях лошото е ако изкарат шампионата от заложните къщи както се говори не че е страшно ама сигурното си е най сладко
+4
 
 
Михов, като не виждаш проблем, предложи вариант! Ама така, че кочината да си плаща на държавата. Относно нарушенията във финансовия феър плей във всички случаи ЦСКА да е изваден от А група! С какво ЦСКА е по-голям от Юве и Рейнджърс, че да не си извърви пътя от В група?
+8
 
 
Валентин Михов сам си противоиречи - абсолютно е прав, футбола вече е бизнес. Във бизнеса едно дружество като не си плаща задълженията към държава и контрагенти, в крайна сметка фалира. ЦСКА достатъчно е бил покровителстван през комунизма, сега е време ЦСКА да си плати, а не българския футбол за негова сметка.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: