Григор: Искам финал на "Уимбълдън"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:10 / 28.06.2015
1180
Григор Димитров се надява да играе на финал на откритото първенство по тенис на Великобритания, след като през миналогодишното издание на турнира отпадна на крачка от битката за титлата. Българинът, който е поставен под номер 11 в схемата на сингъл при мъжете, ще стартира срещу аржентинеца Федерико Делбонис.

"Естествено, че достигането до полуфинал в този турнир е един от най-важните моменти в кариерата ми до момента. Радвам се, че отново ще имам възможност да стъпя на тревното покритие на кортовете в "Уимбълдън". Миналата година направих отлична серия и се надявам през тази да направя следващата стъпка. Трябва просто да водя битки на корта и ако се отнасям сериозно, то това ще се случи. Работя усилено, за да бъда все по-добър след всяко мое излизане на корта", каза Димитров в интервю за агенция Ройтерс.

"С моя треньор изготвихме визия за бъдещето ми представяне в турнира и се надявам всичко да мине според нашите планове и очаквания. Работихме много, а сега остава и тялото ми да издържи на натоварването", добави най-добрият български тенисист.

"Помня победата ми в турнира за младежи. Случи се на корт номер 1. Чувството беше прекрасно, защото винаги съм искал да спечеля този турнир. След като вдигнах трофея, почувствах огромно желание и стремеж да бъда на върха. Искам да печеля! Миналата година бях близо и очаквам да бъда още по-силен през тази", добави Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).