Стенли се завръща на терена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:56 / 01.07.2015
1294
Стилиян Петров се завръща на футболното игрище. Бившият капитан на Астън Вила и националния отбор на България ще вземе участие в благотворителен двубой, който ще се проведе в местността Болдмер, в покрайнините на Бирмингам, Англия.

Двубоят обаче ще има особен характер. Петима привърженици на футбола ще имат възможността да играят рамо до рамо със Стенли, като за тази цел ще трябва да се запишат на следния и-мейл: thebattlefund@gmail.com

Останалите играчи в състава на Стилиян Петров ще бъдат негови бивши съотборници, но на този етап техните имена не са ясни. Съперник пък ще бъде местния аматьорски тим на Болдмер.

Двубоят ще се проведе на 12-ти юли, а билетите ще струват между 3 и 7 паунда. Всички събрани средства ще отидат за няколко фондации, сред които и тази на Стилиян Петров, която се бори с коварната болест левкемия, от която до скоро страдаше и самият Петров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).