Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Ето какво ни очаква по време на голямото снукър шоу в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:32 / 16.07.2015Коментари (0)1585
©
Тази седмица ще се проведе голямото снукър шоу в България. Три града в нашата страна ще бъдат домакини на демонстративните двубои между световните шампиони Стюарт Бингам и Шон Мърфи.

Двамата ще се срещнат за първи път след финала на Световното първенство. Един от домакините на двубоите е спортна зала "Младост" в Бургас на 18 юли, събота. Събитието се провежда със съдействието на Община Бургас.

Заедно с Шон Мърфи и Стюарт Бингам пристигат английските таланти Оливър Лайнс и Джеймс Кейхил. В шоуто ще вземат участие още българските играчи Братислав Кръстев и Георги Величков.

За финал на вечерта Стюарт Бингам ще даде реванш на Шон Мърфи в 4 от 7 фрейма. Очаква се цялото шоу да продължи около 3 часа. За притежателите на VIP билети събитието ще бъде още по-дълго, защото ще имат възможност да се срещнат с големите снукър звезди на организиран коктейл 1 час преди мача, където да разменят няколко думи, да си направят снимки и да вземат автографи.

Голямото шоу започва с демонстративни мачове между световните шампиони и българските звезди Братислав Кръстев и Георги Величков, които ще изиграят по един фрейм. След това българските таланти ще срещнат английските си колеги след изтеглен жребий. Победителите от тези двубои ще играят срещу Шон Мърфи и Стюарт Бингам, които ще оформят полуфиналите в демонстративния турнир.

Кулминацията на вечерта ще бъде битката между Бингам и Мърфи, която ще се играе във формат 4 от 7 фрейма. Ако някой от световните шампиони загуби своя полуфинал, тогава ще има още един двубой след гвоздея на вечерта, който ще определи победителя в турнира. Водещ на голямото шоу е бъде Йордан Божинов, който коментира джентълменския спорт по Евроспорт.

По програма ще има 10-минутна почивка преди финалния двубой за вечерта. В залата ще може да се влиза и излиза след всеки фрейм. Начален час на срещите в Бургас е 20:00.

Другата голяма изненада за всички притежатели на билети е, че може да си закупят и автобиографичната книга на Рони О‘Съливан "Бяг" на преференциални цени от 12 лева. Официалната премиера на изданието ще бъде след 2-3 месеца.

Билетите за демонстративните двубои могат да се закупят вече и от касите на EasyPay в цялата страна, сайта на Eventim, и всички техни партньори.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас
700 акробати от 17 държави са в Бургас за участие в престижен турнир с ранг Световна купа
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Балкан поведе в полуфиналната серия с Черноморец в НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: