Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Бургас посреща над 230 участници в Ролер фест 2015
Автор: Екип Burgas24.bg 12:42 / 11.08.2015Коментари (0)1125
©
Над 230 участници ще покажат умения в четвъртото издание на бургаския Ролер фест. Атрактивното събитие ще се проведе на 15 и 16 август /събота и неделя/. То ще премине под надслов "Стрийт Бургас", а посланието , което ще излъчи тази година, е "Бъди отговорен". Ролерфестът ще подкрепи инициативите на Комисията за борба с трафика на хора, за да информира младежите за евентуалните заплахи, от които да се предпазят.

Почитателите на стрийт културата от различни възрасти ще си дадат среща на паметник Пантеона /Приморски парк/ в 10.30 часа на 15-ти август. Веднага след официалното откриване ще стартира внушителна стрийт обиколка в Морската градина . В нея ще вземат участие състезатели с ролери, скейтборд, лонгборд и велосипеди.

Още в събота ще видим първите ролер състезания, които ще се провеждат за деца до и над 16 години. Безспорно най-атрактивни ще бъдат ролеристите над 16 години, който ще участват в крос кънтри, къса дестинация с различни препятствия. От 16:00 часа на новия скейт парк в комплекс "Изгрев" ще се проведе атрактивно състезание по скейтборд. В късния следобед от 18.00 часа всички ще могат да наблюдават и да се включат в открити уроци по стрийт танци - отворен танцов уъркшоп, брейк денс уършоп, а за финал на деня - абсолютно необходимата добавка стречинг или разтягане на мускули.

През втория фестивален ден, 16-ти август, в програмата ще видим забавно училище за майки и татковци по каране на ролери, с безплатни уроци за всички желаещи, любителско дерби за най-бързо минаване на конуси само на един крак и на заден ход, демонстрации по ролери и за финал Стрийт денс шоу.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Балкан поведе в полуфиналната серия с Черноморец в НБЛ
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: