Бургас посреща над 230 участници в Ролер фест 2015

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:42 / 11.08.2015
1126
Над 230 участници ще покажат умения в четвъртото издание на бургаския Ролер фест. Атрактивното събитие ще се проведе на 15 и 16 август /събота и неделя/. То ще премине под надслов "Стрийт Бургас", а посланието , което ще излъчи тази година, е "Бъди отговорен". Ролерфестът ще подкрепи инициативите на Комисията за борба с трафика на хора, за да информира младежите за евентуалните заплахи, от които да се предпазят.

Почитателите на стрийт културата от различни възрасти ще си дадат среща на паметник Пантеона /Приморски парк/ в 10.30 часа на 15-ти август. Веднага след официалното откриване ще стартира внушителна стрийт обиколка в Морската градина . В нея ще вземат участие състезатели с ролери, скейтборд, лонгборд и велосипеди.

Още в събота ще видим първите ролер състезания, които ще се провеждат за деца до и над 16 години. Безспорно най-атрактивни ще бъдат ролеристите над 16 години, който ще участват в крос кънтри, къса дестинация с различни препятствия. От 16:00 часа на новия скейт парк в комплекс "Изгрев" ще се проведе атрактивно състезание по скейтборд. В късния следобед от 18.00 часа всички ще могат да наблюдават и да се включат в открити уроци по стрийт танци - отворен танцов уъркшоп, брейк денс уършоп, а за финал на деня - абсолютно необходимата добавка стречинг или разтягане на мускули.

През втория фестивален ден, 16-ти август, в програмата ще видим забавно училище за майки и татковци по каране на ролери, с безплатни уроци за всички желаещи, любителско дерби за най-бързо минаване на конуси само на един крак и на заден ход, демонстрации по ролери и за финал Стрийт денс шоу.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).