Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Лъсна истината за Домусчиев! Бруно каза нечувани истини за методите на работа в Лудогорец
Автор: Екип Burgas24.bg 16:10 / 16.08.2015Коментари (3)2505
© Ludogorets
Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро заплаши разградския тим с жалба до ФИФА, ако двете страни не се споразумеят за неустойката, която треньорът трябва да получи заради прекратяване на договора му. Това обяви самият той пред португалското издание Record. 

От Лудогорец обявиха, че започват преговори с Рибейро за прекратяване на договора, но все още няма официално назначение на нов наставник или официална раздяла с португалеца. Рибейро пое шампионите това лято, но се провали в Шампионска лига след отпадане от молдовския Милсами и загуби финала за Суперкупата на България срещу Черно море (0:1).

"Те трябва да ми платят. Чакам предложение за споразумение. Не ме е страх, тук съм, за се договорим, в противен случай ще трябва да прибегна до ФИФА за решаване на проблема. Ще изчакам още два или три дни", предупреди специалистът.

По-скандалното в случая е, друго разкритие на Рибейро. Според него фенове са се опитали да нахлуят в дома му, за да го сплашат.

"Това най-вероятно е режисирано от човек, който е казал на въпросните привърженици къде живея, защото никой освен хората в клуба не знаеше. Това не е нещо, от което се страхувам. Те не направиха нищо специално", обясни португалецът.

В родината си Рибейро се оплака, че ръководството на Лудогорец е постъпило некоректно като е преговаряло и назначило негов заместник преди да го е освободило и да си е изчистило отношенията с него.

"Те наеха нов треньор още докато съм тук, това е абсолютно неприемливо. Аз не съм прекратил взаимоотношенията си с клуба, а друг човек подготвя отбора, сложно е", каза още той.

Рибейро се оплака още, че спортния-директор (б.р. - визира Методи Томанов) е правил селекцията през главата му. "Не изпълниха нищо, от това, което ми беше обещано, когато подписвах договора", обясни треньорът.

"Футболистите бяха чисти, те успяха да формират добро семейство и всичко мина много добре. Мисля, че ще станат шампиони, защото те са само на една точка от първия. За съжаление не получих още няколко седмици, за да продължи отборът да се развива, както искахме", сподели още Рибейро.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този жалък човечец откакто дойде в БГ не спря да се оправдава. Е, не спря след първия мач де - преди това обясняваше за приятелството си с Моуриньо и как Лудогорец ще жъне успехи в ШЛ под негово ръководство. Но после дойде първия мач, а след него и втория, и третия... И сега някакви типове го намерили в скришния му дом в ... Разград. Т.е. в малкото градче Разград, където никой не знаел къде живее португалския треньор на Лудогорец. Ама никой! Жалък човечец...
+1
 
 
Киро Гела кара парахода...мутра ли е Киро или авер на Боки...?
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 16.08.2015 г.
+2
 
 
Нормално тук всичко е с краката на горе и всеки пишман президент си мисли, че всичко ще му се размине.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: