Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Закриват сезона по джетски в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 14:42 / 10.09.2015Коментари (0)885
©
Въпреки, че пропадна плануваният за средата на септември Балкански шампионат по джетски, този уикенд в к.к. Слънчев бряг ще бъде закрит джетски сезона в България. Основна причина за непровеждането на балканското се отчита невъзможността и най-вече нежеланието на родната федерация по джетски, както и на Балканската федерация, да зарадват феновете на водните спортове, като докарат на родна земя най-добрите състезатели в този спорт. Изключително слабата координация между двете федерации, както и ненамирането на спонсори провали едно от най-мащабните спортни събития за този летен сезон.

Въпреки това, най-добрите български състезатели със своите джетове, ще направят най-атрактивното състезание за годината. Очакванията са такива, защото всички стартове при мъжете ще са масови, а това е гаранция за много емоции и адреналин. Освен това, организаторите са се погрижили състезателното трасе да бъде копие на трасето в Тайланд, където през декември ще се проведе Световното първенство по джетски. Както и през миналата година на световното България ще бъде представена единствено от състезателя на СК "Съби Бийч Джетски Рейсинг", републиканския шампион от 2014 и 2015 на страната - Кристиян Киров. Именно той, заедно с Марио Михалев са основните претенденти за златните медали и на предстоящото състезание в Слънчев бряг.

Феновете на високите скорости ще могат да се насладят на цели 6 категории, като и този път освен супер атрактивните състезания при мъжете, ще има стартове за деца и жени. Организаторите от СК "Съби Бийч Джетски Рейсинг" канят всички любители на адреналина и високите скорости, да посетят последното състезание с джетове за годината. Датата е 13 септември неделя, началото е в 10:00 часа, а мястото е плаж север в Слънчев бряг. Състезанието ще се проведе с любезното съдействие на Община Несебър.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: