Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
България посреща Норвегия в супермач на стадион "Черноморец"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:02 / 28.09.2015Коментари (0)1676
Националният отбор на България по ръгби 15 за мъже приема Норвегия в супермач от програмата на European Nations Cup 2014-2016. Зрелищният двубой ще се състои тази събота от 15:00 часа на един от терените на стадион "Черноморец". Подробностите по двубоя бяха обсъдени на специална пресконференция, която се проведе в заседателната зала на Община Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg.

На срещата присъстваха президентът на Българската федерация по ръгби Атанас Зафиров, генералният секретар на федерацията Георги Маринкин, общинският съветник Йордан Георгиев, който е представител на федерацията и един от стожерите на новоизграждащия се ръгби клуб Бургас, зам.-кметът на Бургас д-р Лорис Мануелян, началникът на отдел "Спорт" Веселина Деведжиева и спортният деятел Милко Михнев.

Атанас Зафиров уточни, че входът ще е напълно свободен и призова бургазлии да подкрепят нашите "лъвове" във важния реванш срещу норвежците.

В момента нашите са в група С на Европа заедно с отборите на Норвегия, Финландия, Турция, Босна и Херцеговина. В края на шампионата през 2016-а класиралият се на първо място тим ще премине в по-горна дивизия, а последният ще отпадне в по-долна група. Българите се нуждаят от поне една победа, за да запазят мястото си в групата. Председателят на Българската федерация по ръгби разкри, че наблюдава наши състезатели за националния отбор и бургаско участие ще има по всяка вероятност още на следващия мач с Финландия на 24-и октомври.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: