Малките "шейхове“ разгромиха отбора на Камено и паднаха от Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:34 / 03.10.2015
2445
Децата, родени през 2005/6 година, от отбор "Б" на Нефтохимик, победиха отбора на Камено със 7:1, в мач от първенството по Футбол 7, който се проведе днес, в спортен комплекс "Изгрев".

Малките футболисти се представиха блестящо и сразиха противника. Андрей Георгиев се разписа с 3 попадения, Димитър Николов - с 2, а Валентин Неделчев и Юлиян Дунчев отбелязаха по един гол.

Състав на домакините: Димитър Алтънов, Георги Кръстев, Мартин Иванов, Георги Апостолов, Юлиян Дунчев, Андрей Георгиев, Димитър Николов, Валентин Неделчев, Димитър Матеев, Георги Гюделев.

По същото време, на арена "Звездичка", се проведе среща между отбор "А" на Нефтохимик и Черноморец, която завърши с резулат 1:6 за отбора на Черноморец. Голмайстор за "зелените" стана Александър Пеев.

Състав на отбора Нефтохимик: Валентин Темелков, Божидар Стоянов, Божидар Митев, Християн Кънев, Александър Пеев, Пламен Славилов, Мартин Матеев, Никола Димитров, Стивън Веселинов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).