Станка Златева се включи във велотур в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:53 / 11.10.2015
671
Днес в Бургас беше даден старт на третия велотур, който стана традиция и се превърна в едно от любимите събития на бургазлии. 

Всички любители на велосипедния спорт тръгнаха от велостоянката на Морското казино, където беше началния пункт. Над 200 колоездачи, които не се уплашиха от лошото време преминаха през останалите точки от маршрута Морска гара - Графична База - Пантеона. 

И тази година участниците получиха специално изработени печати върху талони на ключовите точки от трасето. Самите талони бяха пуснати в специална урна на финала на Пантеона, където беше и награждаването Голямата награда - нов велосипед отиде при 15-годишния Алекс Петров. Той получи и жълтата фланелка. 

Възрастови ограничения за участие нямаше. За всички, които искаха да се включат в неделната велоразходка, но не разполагаха с личен велосипед, бяха осигурени колела под наем.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).