Шест медала за Бургас в Държавния шампионат по джу джи-цу

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:10 / 12.10.2015
563
Бургас записа отлично участие, извоюва шест медала и се представи достойно в отворения държавен шампионат по джу джи-цу на България за деца и юноши до 15 години. Състезанието се проведе в Русе. В него, освен български отбори, се включиха и представителни тимове от Сърбия и Македония.

Представителния отбор на Централен полицейски карате и джу джи-цу клуб - Бургас бе от петима състезатели - Денис Патронов, Виктор Пеев, Християн Христов, Димо Стоичков и Владимир Гайдаров, които завоюваха общо шест медала.

В дисциплината "файтинг" за деца до 12 години Денис Патронов игра финал, оставил го на второ място с разлика от 3 секунди от първенеца.

В същата дисциплина за деца до 10 години Владимир Гайдаров стана Републикански шампион, след като на полуфинала и финала постигна категорични победи над представители на Македония.

В дисциплината "дуо-система" за деца до 10 години отборът, съставен от състезателите Християн Христов и Виктор Пеев въпреки краткото време за тренировка, станаха трети, а другият отбор - Владимир Гайдаров и Димо Стоичков игра финал и след неубедителни съдийски решения остана втори.

В комплексното класиране отборът завърши на трето място, след домакините от "Динамо" Русе и Спортен клуб "Багаин" - Силистра.

Треньорите в Централен полицейски карате и джу джи-цу клуб - Бургас - Винилин Русинов и Радостина Николова изразиха своето задоволство от положения труд и постигнатите резултати, като заявиха стремежа си на следващото състезание през м. ноември да се върнат в крайморския град с повече златни медали.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).