Рутинен успех на Григор над Алмагро

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:55 / 23.10.2015
528
Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на турнира в Стокхолм, Швеция, след като в мач от втория кръг надигра с 6:2, 6:4 Николас Алмагро (Испания).

Българинът доминираше от самото начало, като успя да пробие сервиса на съперника си още в първия негов гейм. Това даде необходимото спокойствие на най-добрият ни тенисист, който подаваше уверено, без да дава излишни надежди на испанеца. Григор затвори първия сет след нов пробив, а във втората част сервисът му функционираше още по-добре. В 4 поредни гейма Алмагро не успя да спечели дори точка, като от своя страна влезлият в основната схема като "щастлив губещ" също не изпитваше затруднения в подаванията си. Така се стигна до 5:4 в полза на Димитров, който усети шанса да затвори мача в този гейм, притисна съперника си и го принуди с грешка от форхенд да сложи край на мача.

За място на полуфиналите Григор ще се изправи срещу Томаш Бердих (Чехия), от когото загуби на финала на същия турнир през миналата година.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).