Без победител приключи дербито между Созопол и Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:14 / 03.11.2015
672
Без победител приключи регионалното дерби между Созопол и Поморие от 13-ия кръг на Б група, предаде репортер на Burgas24.bg. Двата отбора не успяха да си отбележат гол за 90 минути и срещата завърши при резултат 0:0. Тя обаче ще се запомни преди всичко с грубата игра от страна на гостите, както и с някои много фрапиращи съдийски грешки. Домакините от своя страна бяха направили жест към Поморие, пускайки феновете безплатно на стадиона.

Първата по-сериозна опасност футболистите на Румен Димов реализираха в 24-ата минута, когато удар на Хаджиев бе избит от голлинията на поморийци.

След почивката играта се установи трайно в половината на Поморие, но отново не се стигна до гол. Решаващо може би се оказа едно съдийско отсъждане в началото на втората част, когато при игра за висока топка реферът спря опасна атака на "вампирите".

"Въпреки всичко резултатът е заслужен. Получи се истинско дерби, нашите футболисти демонстрираха физическа сила, въпреки натрупаната умора.само за седмица се наложи да изиграем три мача на много високо ниво, а след два дни и половина ни предстои ново дерби. Представихме се на ниво, въпреки липсата на основни играчи като голмайстора Васил Калоянов и Мустафа Мустафа. Имаме огромни претенции към съдийството, но няма да пускаме жалба", каза след мача главният мениджър на тима Румен Димов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).