Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Ферер спря възхода на Григор
Автор: Екип Burgas24.bg 07:51 / 06.11.2015Коментари (0)598
©
Григор Димитров не успя да запише втора победа над Давид Ферер (Испания) в кариерата си, след като отстъпи със 7:6(4), 1:6, 4:6 в третия кръг на Мастърс-а в Париж. В голяма част от срещата българинът отново показа най-добрия си тенис, но дребни неточности в решителни моменти го лишиха от успеха.

Първата ни ракета сервираше уверено и нито веднъж на позволи на Ферер да достигне до шанс за пробив в първия сет. На свой ред Григор пропусна една възможност да вземе подаването на съперника си, което означаваше, че развръзката трябва да настъпи в тайбрек. В трети пореден сет в турнира Димитров показа пределна концентрация и агресия в дългия гейм. Нашето момче надигра със 7:6, 7:6 Марин Чилич в предишния кръг и успешната му серия продължи. Той поведе с 3:0 точки и затвори сета в своя полза с ас.

Добрата серия на хасковлията продължи и той спечели първия гейм на втория сет. В този момент обаче настъпи неочакван обрат. Ферер взе подаването си и веднага след това достигна до две поредни точки за пробив. Григор спаси първата опасност, но последвалата двойна грешка подейства много негативно на самочувствието му. Испанецът се окрили от реализирания брейк и не загуби нито гейм до края на сета - 6:1. Той записа общо 7 поредни гейма, за да поведе с 1:0 в решителния сет.

Нов мини обрат в мача доведе до предимство за Григор от 3:1 гейма, но българинът не успя да развие своето предимство. Ферер непрекъснато пращаше топката на бекхенда на Димитров и зачестилите грешки от тази страна на корта на Григор позволиха на неговия съперник не само да изравни, но в крайна сметка да си осигури и крайния успех в мача.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: